• Newbie
Starinski Pletene UZORAK za izradu - 1930-ih godina Pletene odijelo od 2 dijela Jakna Komplet Suknja. To je predložak i/ili upute samo za proizvodnju proizvoda.

Starinski Pletene UZORAK za izradu - 1930-ih godina Pletene odijelo od 2 dijela Jakna Komplet Suknja. To je predložak i/ili upute samo

Rating 
HRK 75.30

Pristupačnost
Na skladištu

High-end i starinski ili starinski izašao je iz tiska uzorak.Dolazi u бескислотном crtežu kvalitativne листовом superiornosti.Besplatan uzorak je uključeno u svaki red.Starinski pletene uzorak za izradu : kostim - dvojka 1930 - suknja, jakna (top) Kit : Greenbrier.Upute su dane za veličine 18 1930-ih. Zahtijeva srebrne крепа Minerva i obične igle, veličina 1 i 2, od 12 inča-ili bilo koji pređe i igle za stvaranje sljedeći kalibar : 8 uboda na 1 centimetar. (#2388) Svaki starinski uzorak dom umjetnosti dolazi u бескислотном crtežu sigurnosnom listu gotovom biti stavljen u povezanost.Na svaki red u prilogu dodatni besplatni uzorak vintage home umjetnosti (naš izbor).Ovaj uzorak je očišćene i obnovljene перепечаткой iz ekskluzivne kolekcije Vintage Home Arts i zaštićen autorskim pravima.Opet, to NIJE gotov proizvod, kao uzorak za izradu proizvoda.

Parametri proizvoda

Slična roba