• Newbie
Starinski Pletene UZORAK za izradu - 1930-ih godina Pletene odijelo od 3 komada Jakna Suknja Bluzu. To je predložak i/ili upute samo za proizvodnju proizvoda.

Starinski Pletene UZORAK za izradu - 1930-ih godina Pletene odijelo od 3 komada Jakna Suknja Bluzu. To je predložak i/ili upute samo za

Rating 
HRK 156.30

Pristupačnost
Na skladištu

High-end i starinski ili starinski izašao je iz tiska uzorak.Dolazi u бескислотном crtežu kvalitativne листовом superiornosti.Starinski pletene UZORAK za izradu : trodijelno odijelo 1930 - suknja, jakna, bluza (top) Kit : Berkley.Upute su dane za veličine 16 1930-ih. Poziva na Минерве Baršun i kružne igle, veličina 2, 29 inča; Obične igle, veličina 2, 12 inča-ili bilo koju pređa i igle za stvaranje sljedeći kalibar : 8-1/2 uboda na 1 centimetar. (#2387) Svaki starinski uzorak dom umjetnosti dolazi u бескислотном crtežu sigurnosnom listu gotovom biti stavljen u povezanost.Na svaki red u prilogu dodatni besplatni uzorak vintage home umjetnosti (naš izbor).Ovaj uzorak je očišćene i obnovljene перепечаткой iz ekskluzivne kolekcije Vintage Home Arts i zaštićen autorskim pravima.Opet, to NIJE gotov proizvod, kao uzorak za izradu proizvoda.

Parametri proizvoda

Slična roba