• Newbie
Pokloni jednoroga za djevojčice. Umjetnost i obrt Nacrtajte svoje duge i faca Squishies DIY Kit. Darove za Djevojčice Najbolje Božićne igračke. Uključuje velike polako izlazi хлюпики (Unicorn Squishy Kit)

Pokloni jednoroga za djevojčice. Umjetnost i obrt Nacrtajte svoje duge i faca Squishies DIY Kit. Darove za Djevojčice Najbolje Božićne

Rating 
HRK 68.97

Pristupačnost
Na skladištu

Sve što vam je potrebno da biste nacrtali Squishies baš kao vaš omiljeni ютубер! - Naš Make it Mine Squishies Rainbow and Awesomeness Kit dolazi sa svime što vam je potrebno za crtanje i ukrašavanje 3 velike desertna squishies!Uključuje 4 polako diže хлюпика, 4 velike boce boje u osnovnim bojama, 2 kvalitetna četka, sprej, vodič po boji i jednostavne upute.Od Praznog do Otmjen ! - Zabavite se, postavljajući Jednoroga, Duge i Нарвала.Slikati ih!Posuti ih!Slomili ih!.Pokloni jednoroga za djevojčice - Veliko zanimanje za projekte za umjetnost i obrt, dječje igre, noćenja, крафтовых zabavama i još mnogo toga!.Idealni pokloni za djecu od 8, 9,10 godina i mlade - u Potrazi za poklon, koji će se svidjeti djeci - da li je njihov rođendan, Božić ili jednostavno dan kada želite ih iznenaditi?Naš skup DIY Squishies svakako oduševiti!.Dobiti svoj novac ili vratite ih natrag!- Želimo vama i vašoj obitelji volio svoje iskustvo squishies.Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni sa svojim kupnje, da nas o tome obavijestite, a mi ćemo povrat novca u cijelosti!.

Parametri proizvoda

Slična roba